Om Unlock

Om Unlock

Mobiloperatørene går stadig nye veier for å kapre deg som kunde. De siste årene har det blitt mer og mer vanlig at operatørene kaprer telefonen din, ved å legge inn reklame og låser som hindrer deg i å bytte operatør. Dette er ofte noe kundene først oppdager etter at mobiltelefonen er kjøpt.
Unlock jobber med å fjerne operatørlåser og reklame fra telefonen slik at du uten problemer kan bytte til en billigere operatør. Med over 5 års erfaring er Unlock et trygt valg dersom du du har en mobiltelefon med operatørlås eller andre problemer tilknyttet telefonens programvare.

Unlock skiller seg ut fra konkurrentene ved å ha en ekstremt billig og effektiv forretningsmodell. Vi utvikler selv våre egne systemer slik at de er fullstendig tilpasset våre behov, og tar i bruk digitale verktøy for å sikre oss lave utgifter og høyest mulig effektivitet i driften. Bestilling, E-post/SMS-varsling og kundeområde med ordrestatus er for eksempel 100% automatisert, noe som fører til høyere effektivitet og lavere kostnader for alle parter.

Unlock er tidligere kjent som UnlockShop - vi byttet navn til Unlock den 01.11.2009.

Firmaopplysninger

Drives av: Grevstad WebSolutions
Foretaksnr: 985 880 662
Daglig leder: Fredrik Grevstad (e-post)
Postadresse: Unlock.no
Postboks 3 Industriveien
5206 OS