Produkter

Produkter

Mener du at du har kunnskapen som trengs for å låse opp telefonen din selv? I så fall kan vi selge deg utstyret du trenger! På denne siden lister vi opp en del av utstyret Unlock selger. Vær oppmerksom på at all bruk av utstyret vi selger skjer på eget ansvar. De fleste kabler selges uten programvare.

Finner du ikke produktet du leter etter? Ta kontakt!

Alle priser er inkl.mva, eksl. frakt. Gratis frakt på alle bestillinger over 400,- (gjelder ikke oppkrav).

SuperSIM

SuperSIM

SuperSIM er et lite SIM-kort-adapter som lar deg omgå operatørlåsen på nesten hvilken som helst mobiltelefon. I stedet for å fjerne operatørlåsen vil SuperSIM lure telefonen til å tro at du bruker et SIM-kort fra en operatør som blir godtatt. Klikk her for mer informasjon om SuperSIM!

Bestill kr 299,-MT-Box Nokia m/kabler

Twister Flasher

MT-Box er markedets raskeste flasher for Nokia-telefoner. Alle andre vanlige serviceoperasjoner er selvfølgelig også støttet. Støtter alle Nokia (ikke unlock av BB5). Over 60 kabler medfølger. Unlock er offisiell forhandler for Norden for dette produktet.

Bestill kr 2499,-Sony-Ericsson Cruiser Pro

Cruiser

Dette er det beste Sony Ericsson verktøyet for nybegynnere - programvaren har en svært god manual med skjermbilder som beskriver hvordan du utfører fjerning av operatørlås, flashing (innlegging av software), bytte av språk, nullstilling av telefonlåskode og mange andre funksjoner. Programvare og fullt kabelsett medfølger! Dette er den gamle versjonen og selges derfor til sterkt redusert pris. Støtter ikke DB2020 - dvs telefoner som K610/K800 og nyere. W810i-generasjonen og eldre er fullt støttet.

Bestill Lagerrydding: kr 499,- (før 1499,-)SEtool2 Card version

SEtool2

Markedets ledende Sony-Ericsson flash- og opplåsingsverktøy med støtte for alle SEMC-modeller. Obs: Støtter ikke eldre modeller som f.eks. T630 og eldre. Kabler til alle støttede modeller medfølger.

Bestill kr 2499,-Samsung NSPro

NSDongle

Markedets beste verktøy for unlock og flash av Samsung-modeller. Støtter så og si alle modeller produsert av Samsung..

Bestill kr 2999,-Motorola Smart-Unlocker

Smart-Unlocker

Clip for unlocking av Motorola. Trenger ikke PC! Enklere kan det ikke bli: Koble til telefonen og 9V-batteri og trykk på knappen - etter ca 30 sekunder er telefonen låst opp! Støtter nesten alle Motorola telefoner, og kan oppgraderes via internett for støtte av nye modeller. Et sikkert valg dersom du skal låse opp Motorola. Kabler til alle modeller følger med.

Bestill kr 1999,-


Sony-Ericsson USB Unlock/flash-kabel (2 kabler)

TMS 2in1

Superrask Sony-Ericsson Unlock/flash-kabel med USB-tilkobling. Passer ALLE Sony-Ericsson - egen tilkobling for K750i/W800i. Perfekt for flashing og fjerning av operatørlås med f.eks. TotalMultiServer eller Davinci. Programvare medfølger ikke.

Bestill kr 199,-Sony-Ericsson Unlock/flash-kabel (COM)

T28-COM

Sony-Ericsson Unlock/flash-kabel med COM-tilkobling. Passer alle Sony-Ericsson som bruker T28-tilkobling (alle utenom K750i/W800i). Perfekt for fjerning av operatørlås med f.eks. TotalMultiServer eller Davinci. Programvare medfølger ikke.

Bestill KUN KR 49,-!!Sony-Ericsson Terminator Dongle

Terminator Dongle

Kabel og dongle for opplåsing og flashing av "eldre" Sony-Ericsson-modeller som f.eks. T630, T610, Z600, T290i, T230.

Bestill kr 199,-Samsung D500 unlock/flash-kabel

D500 cable

Kabel for bruk til unlock og flashing av Samsung D500. Ekstern strømtilkobling for 9V-batteri er tilkoblet kabelen. Programvare medfølger ikke.

Bestill kr 199,-Twister/UFS-kabel

UFS-cable

Kabel med RJ-45 tilkobling for bruk med Twister eller andre UFS-bokser. Vi har de fleste kablene, f.eks. T28, K750i/W800i, D500 etc.

Bestill kr 179,-