Produktinformasjon: SuperSIM
Dette produktet er utgått. Fungerer kun på eldre Nokia. Ta kontakt dersom du ønsker å bestille.

Omgå operatørlåsen enkelt med SuperSIM!

SuperSIM er et lite SIM-kort-adapter som lar deg omgå operatørlåsen på nesten hvilken som helst mobiltelefon. I stedet for å fjerne operatørlåsen vil SuperSIM lure telefonen til å tro at du bruker et SIM-kort fra en operatør som blir godtatt.

SuperSIM - Nokey

Spørsmål og svar om SuperSIM:

Hvordan bruker jeg SuperSIM?

SuperSIM har en liten microchip øverst. For å få plass til denne må du kutte bort en liten del øverst på SIM-kortet ditt. Når det er gjort legger du SuperSIM under kortet ditt, og setter disse inn i SIM-kort-holderen i telefonen din. Detaljerte installasjonsinstruksjoner får du tilsendt ved bestilling.

Hvilke telefoner fungerer SuperSIM på?

SuperSIM kan programmeres til å fungere på de fleste Nokia (bortsett fra de aller nyeste). For å sjekke om vi selger til din modell, klikker du her og finner frem din modell. Om vi selger SuperSIM vil det stå øverst på infosiden til den valgte modellen. Vær obs på at Nokia N95 (8GB) med den nyeste programvaren (31.0.015 eller høyere) ikke er støttet. For å sjekke programvare, tast inn *#0000#.

Hvilke fordeler har SuperSIM?

Hvilke ulemper har SuperSIM?

Garanti

Dersom du skulle ha problemer med å få produktet til å fungere er det bare å ta kontakt. Om vi ikke finner en løsning sender du produktet i retur så erstatter vi alle kostnadene, inkludert returporto. Det er altså ingen grunn til å være redd for å gjøre et bomkjøp!

Har du flere spørsmål om SuperSIM?

Vennligst ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på i forbindelse med SuperSIM.


PS! Det finnes en rekke andre lignende produkter på markedet under flere forskjellige navn. Eksempler er NoKey, Alpha X-SIM 2, X-Sim, No-Key. I motsetning til disse kan SuperSIM fra Unlock omprogrammeres til å støtte nye telefoner i fremtiden. Dette tilbyr vi helt gratis for våre kunder!