Tjenester vi utfører på HTC (alle modeller)

Låse opp operatørlås: HTC (alle modeller)

Vi selger opplåsingskode til HTC (alle modeller)!

Dersom du ikke ønsker å sende din HTC (alle modeller) til oss for opplåsning, kan vi skaffe opplåsingskode slik at du enkelt kan låse opp operatørlåsen på telefonen bare ved å taste inn koden. Pris for operatørlåskode til HTC (alle modeller) er kr 399,-. Opplåsingskode og instruksjoner sendes på e-post og SMS 1 dag etter betaling.


Viktig info fra Unlock.no angående opplåsing av (alle modeller)

Registrer bestilling på denne dersom du ikke finner din modell i listen vår. Husk å oppgi i kommentarfeltet hvilken modell du har! Oppgi også nøyaktig hvilken feilmelding du får når du setter i SIM-kortet du ønsker å bruke.

Opplåsingskoder til nye HTC modeller (2010) er dessverre svært kostbart å skaffe, noe som er årsaken til den høye prisen. Fordelen er imidlertid at leveringstiden er svært kort (ofte under en dag).Lurer du på noe? Ta en titt i "Spørsmål og svar".

VIKTIG: Vær sikker på at du ikke blander operatørlås/sikkerhetskode med andre problemer. Dersom telefonen din starter opp og det er mulig å bla i menyene er problemet relatert til abonnementet eller operatøren din. Dette kan IKKE vi hjelpe deg med! Les her for mer info.